Posted on

ingin pulang

lagi sejam empat puluh lima minit lagi…..malam ni saya akan pulang kota bharu..yela,esok xd kelas..dah lama tak balik rumah jumpa umi n papa…jumpa nenek…jumpa adik2…aiman,mimi,aisar, n airil..RINDU…tak tertahan..

kepulangan kakak mereka yang disayangi ni, xsabar2 dinanti..

bila call umi jer..adik2 mesti tanya..bila kak nak balik?? terharu saya….

hmm….balik ni…nak buat aktiviti apa dgn adik2 yer….

hari tu dah main2 roda impian dgn adik2…aisar cemerlang sekali…memang otak dia ligat..walaupun baru tujuh tahun..

teka perkataan dalam tulisan jawi pun boleh jawab…tu yang sayang sgt kat dia…

mm…..nak buat apa yer…

kalu boleh,balik ni nak sampaikan kisah2 para anbiya kt adik2…tapi tak tahu lagi nak pendekatan macam mana..

kalu citer ajer..alamatnya..meleleh la air liur basi adik2 nanti….

moga2 allah bagi ilham pendekatan yang berkesan untuk my sister n brothers nanti…amin..

Advertisements

About drdakwah

Previous education: Pasti Al hidayah Sek Keb Langgar Sek Men Sains Pasir Puteh Now: Medical student of IIUM Indera Mahkota

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s